Hikmet Kozan Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Kayseri olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim, kültür ve bilim merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.

Misyon: Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.

Başarılar:

Saatler: Giriş---------> 08:40-12:40 --> İlk 5 ders. Öğle arası----> 12:40-13:20 --> 40dk. Öğleden Sonra-> 13:20-14:50 --> (Son 2 ders)Çıkış.
Isınma: Doğalgaz ile merkezi ısıtma
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (352) 327 1966

WEB - https://hikmetkozanoo.meb.k12.tr

Adres - Keykubat Mahallesi Gündoğan Sk No2 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Harb İş Siteleri yanı, Kayseri Seyyid Burhanneddin Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi karşısında yer almaktadır.

Adres - Keykubat Mahallesi Gündoğan Sk No2 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Ulaşım Ulaşım tramway veya otobüsle sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 10 km uzaklıkta bulunuyor.