İLK İNGİLİZCE OKUL DERGİMİZ YAYINLANDI

26.12.2023 263

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Yazgülü ÇITIRIK ve Pelin ÖZALAN öncülüğünde hazırlanan üç aylık dönemlerle yayımlanacak olan ENGLISHMANIA İngilizce dergimizin ilk sayısı yayınlanmıştır. Siz değerli site ziyaretçilerimizin ücretsiz olarak da indirip inceleyebileceği dergimizin basılmış haline öğretmenlerimizden ulaşabilirsiniz. Tamamı Öğrencilerimizin işbirliği ile hazırlanmış dergimizde yabancı dil adına yapılan çalışmaları ve öğrencilerimizin öğrendiklerini uygularken çıkardıkları ürünleri de inceleyebileceksiniz. İlk heyecanımız ve ilk ürünümüzü Cumhuriyetimizin 100. Yılına adadık. Değerli ziyaretçilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizin emeklerinin bir meyvesi olan bu dergi aynı zamanda okul tarihimizde bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Bir sonraki sayı için takipte kalın.

26-12-2023